Valorant Episode 3 Preview Live Stream: Čas zahájení a jak se dívat

VALORANTEpizoda 3 se rychle blíží s novou agentkou Kay/O. Před vydáním aktualizace však vývojáři plánují uspořádat ukázkový živý přenos, aby diskutovali o nadcházejícím obsahu ve hře.

V ukázkovém streamu budou vývojáři hovořit o konkurenčních změnách, agentech a skinech zbraní. S uvedením epizody 3 také titul FPS společnosti Riot oslaví své první výročí. Živý přenos tedy přichází jako příležitost pro tým, aby prodiskutoval své plány na rok dva.

Pokud jste jedním z těch hráčů, kteří si nechtějí nechat ujítVALORANTUkázka 3. epizody, zde je vše, co byste měli vědět o plánu vydání živého přenosu.

Čas zahájení živého přenosu VALORANT Episode 3

Riot Games na Twitteru potvrdili, že vývojáři začnou 21. června 2021 živě diskutovat o epizodě 3 a druhém roce. Předběžný přenos můžete sledovat živě v 10:00 PST/12:00 CST/13:00 EST/18:00 BST.

Rivington Bisland III bude hostit panel vývojářů a přímý přenos můžete sledovat exkluzivně naVALORANT'soficiální Škubnutí Rukojeť.

Co očekávat od EP3 Preview Live Stream?

Epizoda 3 Akt 1 kromě spuštění veškerého úžasného nového obsahu přinese některé změny v konkurenčním herním režimu. Také masivní Nervy agenta a Buffs, spolu s nové ceny zbraní , jsou již odhaleny před novou aktualizací. Vývojáři tedy pravděpodobně proberou všechny výše uvedené změny v Livestreamu.



Právě teď víme jen velmi málo o Account Leveling, který má vyjít s novou epizodou. Ale naštěstí vývojáři osvětlí nový systém odměňování v náhledovém hangoutu.

Součástí živého přenosu bude také tým prémiového obsahu Riotu. To znamená, že existuje malá šance, že by vývojáři mohli odhalit nebo škádlit nadcházející balíček skinů zbraní.