Datum a čas vydání Red Notice na Netflixu potvrzeny

Fanoušci netrpělivě čekajíČervené upozorněnídorazit na Netflix; no, tady je vše, co potřebujete vědět o plánu uvedení filmu.

Režie: Rawson Marshall Thurber,Červené upozorněníje jedním z největších amerických akčních komedií roku 2021. Hrají Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a Gal Gadot,Červené upozorněníje hvězdným projektem. Je tedy pochopitelné, proč fanoušci z celého světa chtějí vidět, co film nabízí.

Červené upozorněníměl omezené uvedení v kinech 5. listopadu 2021, většinou získal protichůdné recenze od kritiků. Nyní bude brzy k dispozici pro streamování na Netflixu.

O čem je Red Notice?

Červené upozorněnívětšinou se točí kolem tří postav – Johna Hartleyho (Dwayne Johnson), Nolana Bootha (Ryan Reynolds) a Sarah Black/The Bishop (Gal Gadot). Poté, co ho The Bishop nasměroval, se Hartley spojí s Nolanem, aby svrhli nejhledanějšího zločince na světě. Ani tento neobvyklý tým však nestačí k tomu, aby porazil Sarah, která neustále přelstí své nepřátele.

Kdy vyjde Red Notice na Netflixu?

Datum vydání

Červené upozorněníje naplánováno na celosvětové vydání v pátek 12. listopadu 2021.

Dlouho očekávanou akční komedii bude možné streamovat exkluzivně na Netflix . Pokud tedy chcete film sledovat, jakmile bude k dispozici, ujistěte se, že máte aktivní předplatné streamovací služby.



Čas vydání

Netflix obvykle aktualizuje knihovnu novými verzemi o půlnoci PDT (pacific Timing), s několika výjimkami. Tak jako tak,Červené upozorněníbude následovat obvyklý vzor vydání a bude k dispozici pro streamování ve 12:00 PDT. Čas uvedení se však může lišit v závislosti na vaší oblasti, takže zde je přesný čas uvedení filmu pro tato časová pásma:

  • Pacifický čas: 12:00 PDT
  • Centrální čas: 2:00 CDT
  • Východní čas: 3:00 EDT
  • Britský čas: 8:00 BST
  • Evropský čas: 9:00 SELČ
  • Indický čas: 12:30 IST
  • Australský čas: 16:30 ACST

Obsazení Red Notice

  • Dwayne Johnson (John Hartley)
  • Gal Gadot (Sarah Black / The Bishop)
  • Ryan Reynolds (Nolan Booth)
  • Ritu Arya (inspektor Urvashi Das)
  • Chris Diamantopoulos (podpoložka)
  • Vincenzo Amato (režie Gallo)
  • Ivan Mbakop (Tambwe)
  • Rafael Petardi (náčelník bezpečnosti Ricci)