Pokémon dárky – jak se dívat, čas začátku a další

Společnosti Pokemon Company a Nintendo odhalily, že tento týden konečně přichází zcela nová prezentace Pokemon Presents Presentation. Zde je návod, jak sledovat další Pokemon Presents a v jakém čase mají premiéru ve vašem časovém pásmu.

Už je to docela dlouho, co fanoušci Pokémonů obdrželi novou Presents Presentation, téměř 5 měsíců, abych byl přesný. Ale teď je čekání konečně u konce, protože další Pokémon Presents se bude konat ve středu 18. srpna.

Pokémon dárky

Oficiální twitterový účet Pokémona již poskytl jako náhled toho, co přijde na příštích Pokemon Presents. Fanoušci mohou očekávat, že The Pokemon Company předvede ještě něco ze svého nadcházejícího tituluPokémon Brilliant Diamond a Shining Pearljakož iPokemon Legends: Arceus.

Fanoušci se budou těšit na další z obou nadcházejícíchPokémontitulů, protože do oficiálního vydání zbývá ještě nějaký čas. V současné době,Pokémon diamant a zářící perlamá datum vydání 19. listopadu 2021 aPokemon Legends: Arceusje ještě déle, vyjde 28. ledna 2022.

Co přesně bude The Pokemon Company sdílet o svých nadcházejících titulech, je záhadou, ale všichni držíme palce, aby byla plná hratelnosti.

Jak sledovat pokémonské dárky 18. srpna

Nadcházející Pokemon Presents Presentation se bude konat ve středu 18. srpna 2021.



Pokud vás zajímá, jak můžete sledovat připravovanou videoprezentaci Pokémona, bude na nich uvedena oficiální kanál YouTube v následujících časech:

  • 6:00 PT
  • 9:00 ET
  • 14:00 BST

Nedělejte si starosti, pokud se nemůžete dívat v uvedených časech, protože celá prezentace zůstane k dispozici na kanálu Pokémon YouTube, abyste si ji mohli znovu prohlédnout později.