Mushoku Tensei Episode 15 Datum vydání, čas a způsob sledování

**Varování – Před námi jsou spoilery pro epizodu 14**

Mushoku Tensei: Reinkarnace bez práceje dobře ve své druhé části sezóny 1 a dopředu se zabýváme datem a časem vydání nejnovější epizody a také diskutujeme, kde ji můžete sledovat.

Posledních několik epizod anime bylo uvedeno v sezóně 2, avšak tyto epizody jsou do značné míry považovány za epizody, které jsou stále v sezóně 1.

Mushoku Tensei Episode 15 Datum vydání

Mushoku Tensei: Reinkarnace bez práce15. díl má vyjít v neděli 24. října 2021. Fanoušci v Japonsku budou moci nový díl zhlédnout v pondělí 25. října.

Název epizody 15 je ‚Slow Life in the Doldia Village‘ a nadcházející díl se pravděpodobně bude zabývat následky odhalení epizody 14.

V epizodě 14 byli Rudeus a Husy uvězněni a své kvality mohli ukázat až poté, co do vězení vtrhla skupina pašeráků, aby ukradli šelmí děti. Nakonec se dvojici podařilo vesničanům pomoci.

Bylo odhaleno, že Gallus stojí v čele pašeráků a považuje ho za zrádce, a Rudeus ho dokázal porazit s pomocí Posvátného zvířete.



Poté, co se Rudeus znovu sešel s Eris, se dozvídáme, že jeho děd byl popraven kvůli Mana Surge.

Čas vydání

Mushoku Tensei: Reinkarnace bez práceepizoda 15 má přibližný čas vydání 24. října v 9:00 PDT. Doba vydání se však může lišit v závislosti na tom, ve které části světa žijete.

Níže uvádíme časy vydání epizody 15 z celého světa:

  • Pacifický čas: 9:00 PDT
  • Východní čas: 12:00 EDT
  • Britský čas: 17:00 BST
  • Evropský čas: 18:00 SELČ
  • Indický čas: 21:30 IS

Kde se dívat

Mushoku Tensei: Reinkarnace bez práceje exkluzivitou Funimation, což znamená, že předplatitelé streamovací služby budou moci sledovat epizodu 15 v den jejího vydání. Uživatelé Free Funimation budou muset čekat další týden, než budou moci sledovat další díl.

Nejnovější epizodu je také možné sledovat na Hulu pro předplatitele.