Monsters at Work: Datum vydání, Jak se dívat a Hlasové obsazení

Po dlouhém čekání, první sezóna nového amerického animovaného seriálu,Monstra v práci, je neuvěřitelně blízko svému vydání. A pokud toužíte sledovat televizní animaci Walta Disneyho a nový projekt Pixar, zde je vše, co o něm potřebujete vědět.

Monstra v prácije velmi očekávaná spin-off série a pokračováníPříšerky s.r.o. Filmová série se odehrává ve fiktivním světě plném příšer, které využívají křik lidských dětí k využití síly pro Monstropolis.

Nicméně v nadcházejícímMonstra v prácisérie, Monstropolis už nepoběží na dětském křiku; zvuk smíchu nyní rozproudí celé město. Takže místo strašení dětí se nyní budou muset monstra stát a'síla smíchu.'

Kdy vychází Monsters at Work?

Datum vydání

Při psaní tohoto článkuMonstra v práciPremiéra je naplánována na středu 7. července 2021.

Tvůrci potvrdili, že série bude mít 10 epizod a překvapivě první dvě epizody vyjdou 7. července.

Nový animovaný pořad můžete sledovat exkluzivně na Disney Plus . Takže je nejlepší si předplatit streamovací službu Disney, pokud ji ještě nemáte.

Čas vydání

Podle načasování Disney Plus vždy vydává nové pořady nebo filmy o půlnoci PDT (pacifické načasování). Dá se tedy s jistotou předpokládatMonstra v prácibude následovat stejný trend. Načasování vydání se však bude lišit v závislosti na vaší poloze.



Přesto se zde můžete podívat na epizodu 1 a 2Monstra v prácive vašem časovém pásmu:

  • Pacifický čas: 00:00 PDT
  • Centrální čas: 2:00 CDT
  • Východní čas: 3:00 EDT
  • Britský čas: 8:00 BST
  • Evropský čas: 9:00 SELČ
  • Indický čas: 12:30 IST
  • Japonský čas: 16:00 JST
  • Australský čas: 17:00 AEST

Hlasové obsazení monster v práci

Pokud jste fanouškemPříšerky s.r.o.filmy, možná vás zajímá, jaké je hlasové obsazení spin-off série Disney Plus. No, tady je celé obsazeníMonstra v práci:

  • Ben Feldman jako Tylor Tuskman
  • John Goodman jako Sulley
  • Billy Crystal jako Mike Wazowski
  • Mindy Kaling jako Val Little
  • Henry Winkler jako Fritz
  • Jennifer Tilly jako Celia Mae
  • John Ratzenberger jako Yeti
  • Bob Peterson jako Roz
  • Lucas Neff jako Duncan
  • Alanna Ubach jako Cutter
  • Bonnie Hunt jako paní Flintová
  • Aisha Tyler jako Millie Tuskmon
  • Gabriel Iglesias jako Gary Gibbs

Je zřejmé, že série se chlubí neuvěřitelným hlasovým obsazením, takže není žádným překvapením, že se všichni těší na první dvě epizody show 7. července.