Legend of Mana HD Remaster Očekávané datum a časy vydání

KlasikaLegenda o Maněsérie od Square Enix se tento měsíc vrací jako HD remaster a vrací fanoušky do světa Fa’Diel. HD remaster bude spuštěn na Nintendo Switch, PS4 a Steam.

Fanoušci se znovu setkajíLegenda o ManěPamátné postavy v jejich snaze objevit Mana Tree. Hru bude doprovázet přearanžovaný soundtrack a hráči si budou moci vybrat mezi poslechem remasterované verze nebo originálu.

Do remasteru budou zahrnuty i další funkce včetně možnosti vypnout střetnutí s nepřáteli a přidání minihry ‚Ring Ring Land‘.

Legenda o Maně Datum a časy vydání

Nintendo Switch

Legenda o Maněvyjde na Nintendo Switch 24. června 2021 a toto jsou přibližné časy vydání.

Poznámka: Předobjednané hry jsou obvykle dostupné večer před vydáním.

  • Pacifický čas: 13:00 PDT
  • Centrální čas: 15:00 CDT
  • Východní čas: 16:00 EDT
  • Britský čas: 14:00 BST
  • Evropský čas: 14:00 SELČ
  • Indický čas: 18:00

PS4

Legenda o Maněvyjde na PS4 24. června 2021 a toto jsou přibližné časy vydání.

  • Pacifický čas: 21:00 PDT
  • Centrální čas: 12:00 CDT
  • Východní čas: 1:00 EDT
  • Britský čas: 12:00 BST
  • Evropský čas: 12:00 SELČ

Parní

Legenda o Maněvyjde na Steamu 24. června 2021 a toto jsou přibližné časy vydání.



  • Pacifický čas: 10:00 PDT
  • Centrální čas: 12:00 CDT
  • Východní čas: 13:00 EDT
  • Britský čas: 18:00 BST
  • Evropský čas: 19:00 SELČ
Legend of Mana | Oznamte trailer

Legenda o ManěBonusy za předobjednávku

PS4

Majitelé PlayStation, kteří předobjednat hru do 23. června obdrží digitální bonus na zakázkuLegenda o Manětéma a také deset avatarů.

Parní

PC hráči také obdrží předobjednávka bonus zLegenda o Manětapeta na zeď.