Kingdom Anime, 6. epizoda, 3. řada – Kde sledovat, čas vydání

Království3. sezóna je konečně zpět v plném proudu a po jejím odvysílání zbrusu nové epizody epizody 1 až 4 , protože anime bylo zpožděno kvůli pandemii – zde je datum a čas vydání epizody 6 a kde se na ni dívat.

Snímky obrazovky Kingdom Anime 3. epizody 6

Jako téměř každý jiný anime seriál, Japonské oficiální stránky zKrálovstvínabízí souhrny náhledů spoilerů každé epizody. Nicméně jsem strašně pozaduKrálovstvía nemůže riskovat pokus o jejich překlad bez požadovaných průběžných znalostí příběhu. Jako takový nebudu do svých anime příspěvků uvádět shrnutí spoilerů jako obvykle. Stále však máme níže uvedené náhledové snímky obrazovky:

Kingdom Season 3 epizoda 6 screenshoty 1Kingdom Season 3 epizoda 6 screenshoty 4

Královská sezóna 3Čas a datum vydání epizody 6

Královská sezóna 3vysílá nejprve v Japonsku každou neděli na kanálu NHK ve 24:10 JST / 11:10 ET / 8:10 PT. Později v Americe,Královská sezóna 3bude k dispozici v následujícím čase:

  • Východní čas: 14:40 ET v neděli 9. května
  • Pacifický čas: 11:40 PT v neděli 9. května
  • Centrální čas: 13:40 CDT v neděli 9. května
  • Britský čas: 19:40 BST v neděli 9. května
  • Evropský čas: 20:40 SELČ v neděli 9. května
  • Australský čas: 4:40 ACST v pondělí 10. května

Kde sledovatKrálovská sezóna 3

Královstvíje simultánně vysílán Funimace v Americe. Ke sledování nejnovější epizody budete potřebovat prémiový účet. Pokaždé, když vyjde nová epizoda, předchozí epizoda se stane zdarma. Takže pokud se nechcete ponořit do Premium, ale přesto chcete zůstat v legálnosti, můžete počkat každý týden a sledovat seriál zdarma s jednodílným zpožděním.

VíceKrálovství

Královstvíje původně manga, kterou napsal a ilustroval Yasuhisa Hara od roku 2006 v Shuukan Young Jump. V Japonsku je zatím 59 svazků. Před serializacíKrálovstvíYasuhiha Hara byl především asistentem Takehiko Inoue (Slam Dunk, Vagabond) během prvních let basketbalové mangy na vozíkuNemovitý.

Odehrává se v období Válčících států (stejná éra jako vRomance tří královstvíinspirované hry jako např Shin Sangoku Musou / Dynasty Warriors ), příběh sleduje Shina, mladého chlapce, který vyrostl v generála, a různé politiky, ambice, královské spiknutí a bitvy, do kterých se zaplete.

  • KRÁLOVSTVÍ MANGA – Datum vydání poslední kapitoly a podrobnosti

Je také důležité poznamenat, že každý týden,KrálovstvíTwitter sdílí speciální diskuse s některými ze seiyuu: Masakazu Morita, který vyjadřuje Shin, a Jun Fukuyama , který vyslovuje Ei Sei. Určitě je zajímavé zjistit, jestli umíte trochu japonsky: