Čas a datum vydání DLC Jurassic World Evolution 2 'Early Cretaceous'

Vývoj Jurského světa 2je připraveno dostat svůj první DLC balíček koncem tohoto týdne s názvem ‚Early Cretaceous‘. Bohužel budete muset zaplatit za první DLC hry, ale vývojáři uvedli, že vedle něj bude spuštěna také bezplatná aktualizace titulu.

Pokud už toužíte po dalšímVývoj Jurského světa 2obsahu, do vydání Early Cretaceous a první aktualizace titulu netrvá dlouho. Zde je tedy vše, co potřebujete vědět, včetně oficiálního času vydání obou částí obsahu.

Jurassic World Evolution 2: Raná křídaČas a datum vydání DLC

Jurassic World Evolution 2: Raná křídaDLC vyjde dne Čtvrtek 9. prosince 2021 v 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 GMT .

Jak již bylo zmíněno, první bezplatná aktualizace hry má být spuštěna spolu s vydáním Early Cretaceous DLC. Bezplatná aktualizace proVývoj Jurského světa 2bude také spuštěna ve stejnou dobu jako první DLC hry.

Všechny podrobnosti týkající se data a času vydání nadcházejícího DLC a aktualizace titulu pocházejí z webu oficiální webové stránky vývojáře .

Co je součástí Early Cretaceous DLC?

Ať už si berete balíček Early Cretaceous DLC nebo jen čekáte na první bezplatnou aktualizaci titulu, máte se na co těšit.



Podle oficiálního blogového příspěvku vývojářů zahrnuje Early Cretaceous do hry dva nové suchozemské dinosaury, jednoho nového létajícího plaza a jednoho nového mořského plaza, všechny z rané křídy.

Pokud jde o bezplatnou aktualizaci titulu, hráči se chystají získat více hratelných map, více stavebnic, body okounů pro létající plazy, několik dalších změn kvality života a některé opravy chyb.

Pro více podrobností o Early Cretaceous DLC aVývoj Jurského světa 2aktualizace titulu, podívejte se na vývojářský blogový příspěvek na jejich webových stránkách .