Hearthstone Forged in the Barrens – Očekávaná doba vydání nového rozšíření

Hearthstoneje i nadále zlatým standardem, pokud jde o online karetní hry.

Titul vydaný v roce 2014 se stal rok od roku jednou z nejhranějších her, přičemž hlavní hráči stavěli balíčky a sbírali karty z řady různých sad.

Nejnovější sada,Kované v Barrens, obsahuje 135 nových karet a je prvním novým rozšířením vydaným v roce 2021, v roce Gryphonů.

Karty mají vyjít dnes, ale co jeHearthstonečas vydání nového rozšíření?

Kované v Barrens Cinematic Trailer

Co je nového v rozšíření Forged in the Barrens?

Jako u všechHearthstonerozšíření, hra se chystá otřást.

Jak bylo uvedeno, sada představuje neuvěřitelných 135 nových karet, z nichž některé vypadají neuvěřitelně výkonně a určitě budou mít velký vliv naHearthstone'smeta.

vedle toho,Kované v Barrenszavádí do mixu nové klíčové slovo. Karty s tímto klíčovým slovem, známé jako Frenzy, spustí „silný efekt, jakmile poprvé přežijí poškození!“



Vše zHearthstone'střídy také získají přístup k novému hodnocenému kouzlu. Síla této karty kouzla roste pokaždé, když hráč dosáhne 5 a 10 krystalů many.

Nakonec rozšíření přidává novou mechaniku s názvem Spell Schools. Tato mechanika přidává synergie mezi různými kartami a pomáhá přidat „novou vrstvu hloubky“ do hráčských sbírek.

Jaký je čas vydání nového rozšíření Hearthstone?

  • PLÁNY DO BUDOUCNA -HearthstoneHerní ředitel se zabývá nedostatkem portu Switch

Podle Vyjádřit , nové rozšíření má vyjít 30. března v 10:00 PT/13:00 ET/18:00 UK.

To znamená, že hráčům zbývá jen několik hodin na čekání, než se budou moci ponořit přímo dovnitř. Mezitím si hráči mohou předkoupit své karty, připraveni na to, až rozšíření klesne.