Hawkeye Episode 6: Čas vydání a náhled na finále odhalen

Hawkeyefanoušci netrpělivě čekají na vydání 6. epizody na Disney Plus; no, tady je vše, co potřebujete vědět o plánu vydání finále.

Fanoušci Marvelu končí v roce 2021 vydánímSpider-Man: No Way HomeaHawkeyetelevizní seriál. ZatímcoŽádná cesta domůláme rekordy svým uvedením v kinech,Hawkeyerozšiřuje vesmír Marvel představením Vincenta D’Onofria Kingpin v MCU.

Nyní se všichni těší, zda Charlieho CoxeOpovážlivec se objeví i v nadcházející epizodě. No, masivní závěrečná epizoda je neuvěřitelně blízko oficiálnímu vydání, takže brzy dostaneme své odpovědi.

Kdy vychází Hawkeye Episode 6?

Datum vydání

Poslední epizodaHawkeyeSezóna 1 je naplánována na celosvětové vydání Středa 22. prosince 2021 .

Můžete sledovat všechny epizodyHawkeyevýhradně na Disney Plus , domov pro další MCU show jako napřLoki,WandaVision, aCo když.

Čas vydání

6. epizodaHawkeyebude možné sledovat na Disney Plus ve 12:00 PST (pacifický čas). Čas vydání se však může lišit v závislosti na vaší oblasti, takže zde je přesný čas poslední epizody pro tyto oblasti:

  • Pacifický čas: 00:00 PST
  • Centrální čas: 2:00 CST
  • Východní čas: 3:00 EST
  • Britský čas: 8:00 GMT
  • Evropský čas: 9:00 SEČ
  • Indický čas: 13:30 EST
  • Japonský čas: 17:00 JST
  • Australský čas: 18:00 AEST

Hawkeye Episode 6 Náhled

Marvel Studios zveřejnilo ukázku z poslední epizodyHawkeye. V promo můžeme vidět, že oficiální název epizody 6 je'Šéf,'a všichni víme, co to znamená.

Po masivním odhalení v epizoda 5 ,Kingpinse konečně objeví ve finále sezóny. Epizoda bude samozřejmě akční, ale můžeme očekávat i spoustu dalších překvapení. Náhled jasně říká, že MCU se tuto středu chystá mnohem větší. Existuje tedy šance, že v epizodě uvidíme nějakou další postavu MCU.

Šéf | Marvel Studios