Dead By Daylight 'Midnight Grove' Halloween Event 2021 Čas vydání

Strašidelná sezóna je oficiálně za námi, což znamená, že je téměř čas skočit do zbrusu novéhoDead By DaylightHalloweenská událost „Midnight Grove“, která má začít koncem tohoto týdne.

Je skvělé období roku být fanouškem hororových titulů, jako je napřDead By Daylight,Fázmofobie,Umírající světloa další, protože vývojáři z celého světa se připravují na velké události a aktualizace s halloweenskou tématikou.

What Time Does TheDead By DaylightZačátek Halloweenské události?

Halloweenská událost Midnight Grove vyjde vDead By Daylightna Čtvrtek 21. října 2021 .

Bohužel přesný čas vydání Halloweenské události nebyl odhalen Dead By Daylighttým . Nicméně na základě předchozích aktualizací, vydání kapitol a událostí bude The Midnight Grove pravděpodobně vydán někdy kolem 8:00 PT / 11:00 ET / 16:00 BST .

Pokud vývojáři oznámí oficiální čas vydání, aktualizujeme tento článek.

Co jeDead By Daylight'Půlnoční háj'?

Půlnoční háj je název pro nadcházejícíDead By DaylightHalloweenská akce, která potrvá od 21. října do 4. listopadu.



O The Midnight Grove ani o tom, co bude pro fanoušky obnášet, se toho bohužel moc neví. Ale na základě předchozích let budou pravděpodobně připraveny speciální akce Hooks and Generators a také speciální výzvy a odměny, které si hráči mohou vyzkoušet.

Oficiální popis naDead By Daylightwebová stránka nám nabízí malou ukázku nadcházející události, „Vraťte se do mlhy kdykoli mezi 21. říjnem a 4. listopadem a zažijte všechny klasické ozdoby naší každoroční halloweenské akce spolu s několika novými triky a pamlsky.“

Zůstaňte naladěni na úředníkaDead By Daylight webová stránka a Cvrlikání Další podrobnosti a upoutávky budou zveřejněny před akcí.