Boruto Episode 212: Datum vydání, čas a náhled odhalen

Borutofanoušci netrpělivě čekají na vydání epizody 212. Zde je vše, co víme o plánu vydání nadcházející epizody.

V předchozí epizodě Bpruto jsme viděli, jak Chou-Chou, Inojin a Shikadai narazili na Kakashi. Fanoušci byli potěšeni, když viděli Copy Ninja zpět v akci a tváří v tvář Kashinovi Kojimu. A nyní jsou fanoušci zvědaví, jak se věci vyvinou v nadcházející anime epizodě.

Kdy vyjde Boruto Episode 212?

Datum vydání

V poslední době jsme viděli několik populárních anime show, které mají přestávku; nicméně,Borutostále dodržuje svůj týdenní plán vydávání. Vydání epizody 212 je tedy naplánováno na neděli 22. srpna 2021.

Nadcházející epizodu můžete sledovat na Crunchyroll . Prémioví uživatelé dostanou nový díl 22. srpna; streamovací platforma však umožňuje uživatelům zdarma sledovat nové epizody o týden později. Pokud tedy nemáte předplatné, můžete se 29. srpna 2021 podívat na Epizodu 212 zdarma.

Čas vydání

Crunchyroll aktualizujeBorutoknihovna s novou epizodou ve 2:00 PDT (pacifické časování). Načasování vydání se však bude pro každého lišit v závislosti na vašem časovém pásmu.

Každopádně, pokud se série neodchýlí od svého obvyklého plánu vydání, zde můžete očekávat, že další epizoda dorazí na Crunchyroll:

  • Pacifický čas: 2:00 PDT
  • Centrální čas: 4:00 CDT
  • Východní čas: 5:00 EDT
  • Britský čas: 10:00 BST
  • Evropský čas: 11:00 SELČ
  • Australský čas: 19:00 AEST

Náhled Boruto Episode 212

Zajímavé je, že náhled na další epizodu je již venku, aby vám poskytl pohled na to, co je před námi.

Za prvé, epizoda 212 se jmenuje „Amado's Perfection“ a epizoda odhalí, že Amado má skutečný záměr porazit Jigena. Amado proto chce mít několik skrytých zbraní a překvapivě už jednu má ve vesnici Hidden Leaf, a to vše kvůli informacím, které shromáždil Kashin Koji.