Aktualizace Animal Crossing 2.0 a čas vydání Happy Home Paradise

Farmaření, stará oblíbená NPC a zbrusu nový obsah DLC se dostanou do Animal Crossing v aktualizaci 2.0! Zde je datum a čas, kdy to můžete získat.

Od té doby uplynul více než rok Animal Crossing: New Horizons spuštěna a pro designově zdatného hráče stále zůstává radostně klidným zážitkem. Jako by volné terraformování a katalog tisíců položek nestačily, hra se brzy dočká největší aktualizace od března 2021.

Navíc Nintendo připravilo skutečný dárek DLC –Happy Home Paradise. S pomocí Lottie a dvou nových rozkošných postaviček mohou hráči navrhnout perfektní prázdninový dům pro návštěvu vesničanů.

Listopadová aktualizace je velkým designovým rájem, takže pokračujte ve čtení, abyste věděli, kdy ji můžete očekávat!

PŘECHOD ZVÍŘATVYDÁNÍ AKTUALIZACE 2.0

ObaPřechod zvířatAktualizace 2.0 aHappy Home ParadiseDLC vyjde na Nintendo eShop 5. listopadu 2021.

Ačkoli oficiální časy spuštění nejsou oznámeny, aktualizace a DLC s největší pravděpodobností skončí kolem 20:00 ET ve čtvrtek 4. listopadu. Bonus!

Zde jsou ekvivalentní časy na celém světě:



  • 17:00 PDT
  • 19:00 CT
  • 20:00 ET
  • 12:00 GMT
  • 1:00 SEČ
  • 5:30
  • 9:00 JST

Pokud vyjdou najevo další oficiální informace, tento příspěvek aktualizujeme!

Animal Crossing 2.0 Kapp
Animal Crossing 2.0 Kapp'n

Aktualizace 2.0 budeNové obzory‘ poslední velká bezplatná aktualizace hry, zatímcoHappy Home Paradisebude při spuštění stát 24,99 USD. Předobjednávky DLC již začaly a bude také součástí Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Naštěstí to vše znamená, že nadšení hráči nebudou muset čekat příliš dlouho, než začnou tyto nové funkce začleňovat do života na ostrově. Nezapomeňte připravit své ostrovy na nový obsah – nebo začněte úplně nové, pokud je to více váš styl.

Kolik to bude stát?

TheAnimal Crossing: Aktualizace New Horizons 2.0bude zdarma pro všechny hráče, kteří vlastní kopii hry.

jako proHappy Home Paradisečást obsahu, bude to stát 24,99 $ nebo zdarma jako součást Nintendo Switch Online Expansion Pack.